OKO oshxonasi — chegarasiz gastronomiya. Qit’a taomlari asosida, muallifona qarash, jonli ta’m va haqiqiylikka intilish. Har bir taom — mayda detallarigacha sayqal berilgan g‘oya.
Tovuq go‘shti, marinatlangan qizil piyoz, pishirilgan sabzavotlar, dzadziki sousi, grek noni.
Suvlaki mol go‘shti bilan
120
Mol go‘shti, marinadlangan qizil piyoz, pishirilgan sabzavotlar, dzadziki sousi, grek noni.
Suvlaki — mol tili bilan
110
Mol tili, xantal sousi, istiridya qo‘ziqorini, ismaloq, grek noni.
Suvlaki — qizil baliq bilan
150
Forel, marinadlangan qizil piyoz, pishirilgan sabzavotlar, dzadziki sousi, grek noni.
Suvlaki istiridya qo‘ziqorini bilan
50
Istiridya qo‘ziqorini, istiridya sousi, kunjut kimchi, grek noni.
Suvlaki assorti
480
Tovuq go‘shti, mol go‘shti, forel, yo‘lbars krevetka, istiridya qo‘ziqorini, mol tili, grek noni, marinadlangan qizil piyoz, pishirilgan sabzavotlar, dzadziki sousi.